A- A A+

Welkom bij Lovan

Vandierendonck Lorenzo - Lovan -Moorslede-Home

Lovan is een zelfbewust, dynamisch en bijzonder professioneel bedrijf, dat vooral gespecialiseerd is in de plaatsing, installatie en het onderhoud van centrale verwarmingssystemen. Met onze ervaring staan wij steeds garant voor de best mogelijke service aan de best mogelijke prijs.

Onze centrale verwarmingssystemen worden geplaatst door een zelfwerkend zaakvoerder, Lorenzo Vandierendonck, die als geen ander weet hoe u een kwalitatief sterk product moet afleveren. Onze centrale verwarmingssystemen zijn beschikbaar voor zowel nieuwbouwwoningen als renovaties.

Wij hebben geen extra werkkrachten in dienst, Lorenzo doet alles. Onder het motto ‘wat u zelf doet, doet u meestal beter’ zijn we er absoluut van overtuigd dat dit ‘the way to go’ is voor ons bedrijf en voor de tevredenheid van al onze klanten.

Ook voor sanitair, gasinstallaties, betonboringen en zoveel meer bent u bij ons aan het juiste adres! Ontdek al onze services via deze website! Een offerte voor onze diensten kan u aanvragen via de contactpagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om te horen wat we voor u kunnen betekenen.

Graag nemen wij ten slotte even de tijd om onze partners en gewaardeerde collega’s aan u voor te stellen: